Cercar

Politica d'empresa

POLÍTICA D’INFORMÀTICA LA SELVA

La Direcció d’ INFORMÀTICA LA SELVA vol fer un esforç per fomentar i augmentar la qualitat en les activitats desenvolupades a l’empresa per donar satisfacció a les expectatives que diposita la nostra part interessada en els serveis (així com els requisits legals i reglamentaris) i augmentar contínuament l’eficàcia en la gestió de l’empresa.

Per això, INFORMÀTICA LA SELVA assumeix la responsabilitat de definir, implantar i mantenir una política adequada a satisfer els requisits expressats pel nostre sistema a la part interessada. Aquesta política és difosa a tots els nivells de l’empresa. INFORMÀTICA LA SELVA es defineix com a una empresa que integra en la seva gestió un Sistema de Gestió propi. Aquest forma part de la pròpia missió de l’empresa: avançar en la societat oferint serveis de qualitat i alhora, una correcta gestió dels recursos disponibles.

L’esforç per una gestió de eficient es recolza en un sòlid equip humà que respon engrescat quan les necessitats ens demanen evolucionar. Aquest equip humà és el capital més valuós i preuat del que disposa, ja que són la força i el motor que ens permetrà assumir nous i constants reptes. És per això que la Direcció aposta per una bona formació del seu personal.

Aquest compromís és el camí més segur per assolir un impacte social important i tenir el reconeixement del treball ben fet. Apostem per la millora contínua per poder assolir els nostres objectius i així també els dels nostres clients. Aquests són els indicadors del nostre èxit i la guia que marquen els nostres objectius. Per això es dota d’un enfocament estratègic per desenvolupar el seu sistema de gestió, assumeix el compromís de millorar la seva Gestió de la Qualitat a través de l’elaboració i implantació d’un Sistema conforme a la Norma UNE-EN-ISO 9001(2015).

Joan Vinyoles Figueres
Direcció d’INFORMÀTICA LA SELVA
30/03/2017

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top