Cercar

Politica de qualitat

Informàtica La Selva s'ha compromès amb l'excel·lència en els sistemes de gestió referents a la  qualitat, el medi ambient, la seguretat i l'ètica, la filosofia que s'uneix amb la base per a la  gestió o millora constant, garantint la visibilitat i el valor del mercat.

L'establiment d'accions, per gestionar els riscos i oportunitats trobats a partir de l'anàlisi de  context intern i extern, i les necessitats i expectatives de les parts interessades en  l'organització. 

La satisfacció completa del client i altres parts interessades és fonamental per a la nostra  empresa. Per satisfer aquestes necessitats, els objectius de qualitat són establerts a tots els  nivells de la nostra organització, adaptant-nos progressivament als objectius generals nostres  per tal de poder donar resposta coordinada conjuntament i així poder assolir aquests  objectius. 

També ens ha d’ajudar el tenir uns bons proveïdors que participin per tal de poder aconseguir  els objectius de qualitat requerits. 

La qualitat es realitza a tots els nivells de l'empresa, i per això és necessària una bona  comunicació entre els diferents departaments, per tal d'informar on calgui i detectar les  necessitats de formació. 

La utilització òptima dels recursos, la qualitat ambiental interior i exterior, la màxima atenció a  la seguretat dels treballadors a la feina, la participació del personal: són directrius i criteris de  funcionament en els que es basa el sistema integrat de gestió de qualitat, seguretat i medi  ambient de l'empresa. 

La política de qualitat podrà ser revisada, per tal d'assegurar l'adaptació als requisits legals i  reglamentaris. 

La política de qualitat s'haurà de tenir en compte, per l'establiment dels objectius de qualitat. 

Amb un bon enfocament cap a la qualitat, l'empresa opta per garantir el compliment de les  disposicions legals, reglamentàries i compromisos en tots els àmbits, especialment en el medi  ambient, la salut i la seguretat en el treball mantenint la següent certificació: ISO 9001:2015  

Per poder obtenir el certificat actual preguem contactin amb: info@pictr3s.cat

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top