MÈTODE DE PAGAMENT SEGUR

Informàtica la Selva (Societat propietària de la marca Pictr3s) posa a disposició del client dues modalitats de pagament:

1.- La modalitat habitual de pagament és per targeta bancària
2.- La modalitat de transferència bancària també és acceptada, però suposa un retard en el lliurament de la compra a causa de qüestions burocràtiques de comprovació del pagament.
3.- En el cas de clients habituals que ja disposen d'autorització de risc per Informàtica La Selva es procedirà amb forma de pagament per gir bancari per part d'aquesta última.

Emetrem sempre la corresponent factura, on constarà el desglossament corresponent de l'Impost sobre el Valor Afegit i les despeses d'enviament.

Pagament amb targeta de crèdit / dèbit


Si opta pel pagament amb targeta, la comanda del client no podrà tenir-se en compte i no serà tramitada fins que el pagament hagi estat autoritzat pel seu banc o caixa. El pagament en línia amb targeta de crèdit es realitza a través del sistema de seguretat del propi "Banc de Sabadell", amb el TPV Virtual, que codifica les seves dades bancàries quan són transmeses per internet. En aquest sentit, Informàtica la Selva no emmagatzema cap dada bancària al seu servidor. Per raons de seguretat, Informàtica la Selva verifica totes les comandes pagades amb targeta bancària.
Acceptem targetes Visa, Visa Electron i Mastercard donades d'alta al sistema de pagament segur Verifiedby Visa. A més, per a qualsevol comanda d'import superior a un barem fixat per Informàtica la Selva, se li demanarà al client un document d'identitat i un justificant de domicili que haurà d'enviar per fax o correu electrònic que oportunament li indiquin.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top