Cercar

L'EMPRESA

L’objectiu del nostre equip és continuar donant-vos un servei tècnic de qualitat i amb el mínim  temps de resposta. Creiem que tant important és el servei i l’assessorament que podem donar com el producte, per això el nostre repte és estar més formats i especialitzats cada dia per oferir la millor resposta a cada problema que se’ns planteja. No només en ordinadors i perifèrics, també en programes de gestió, aplicacions tàctils i en formació de qualsevol dels productes que comercialitzem.

La confiança que hem rebut de tots els clients ens anima cada dia i ens satisfà haver comptat amb vosaltres tots aquests anys i fa que apostem per la modernització i millora de serveis. Amb l’afany d’atendre-us encara millor, volem oferir-vos les últimes tendències, de forma personalitzada i aconsellant-vos la millor solució.

En nom de tot l’equip us donem les gràcies per haver fet possible aquests projectes.

L'empresa

25 Anys

25 Anys

Informàtica La Selva és un equip que va iniciar-se l’any 1.990 quan en Joan Vinyoles va decidir dedicar-se al que l’apassionava, la informàtica. En aquest camí ha dipositat gran dedicació i esforç, i s’ha rodejat de les millors persones per finalment aconseguir l’equip actual.

 

Cada dia es presenten nous reptes, que ens han permès adquirir una gran experiència que ens fa créixer en professionalitat, que ens permet adquirir nous coneixements, que ens donen un bagatge que es trasllada a poder aconsellar millor i a resoldre amb més rapidesa les incidències tècniques que sorgeixen.

CERTIFICAT DE QUALITAT ISO 9001

Informàtica La Selva s’ha compromès amb l’excel.lència en els sistemes de gestió referents a la qualitat, el mediambient, la seguretat i la ética, la filosofia que s’uneix amb la base per a la gestió o millora constant, garantint la visibilitat i el valor del mercat.

 

La satisfacció completa del client, la utilització òptima dels recursos, la qualitat ambiental interior i exterior, la màxima atenció a la seguretat delstreballadors a la feina, la participació del personal: són directrius i criteris de funcionament en els que es basa el sistema integrat de gestió de qualitat, seguretat i mediambient de l’empresa. Amb un bon enfocament cap a la qualitat, l’empresa va optar per garantir el compliment de les disposicions legals, reglamentàries i compromisos en tots els àmbits i especialment en el mediambient, la salut i seguretat en el treball mantenint la següent certificació: ISO 9001:2015

CERTIFICAT DE QUALITAT ISO 9001

RESPONSABILITAT AMBIENTAL I SOCIAL

RESPONSABILITAT AMBIENTAL I SOCIAL

Cuidem la natura, apostem pel reciclatge.
Si quan compres cartutxos, tòners o piles ens portes els utilitzats, ho enviem a un reciclador homologat. Setmanalment portem a la deixalleria els residus per separat com paper, plàstics, piles i els components informàtics obsolets. Si no saps on tirar el teu equip, nosaltres ho farem per tu.

 

Col·laborem socialment en moltes campanyes solidàries (Creu Roja, amb entitats sense ànim de lucre fent publicitat o aportacions desinteressades, activitats lúdiques, … ) per revertir part del nostre treball a la societat.

 

La política de l’empresa està a favor dels drets humans, de promocionar la conciliació familiar a la feina i respectar les bones pràctiques en el treball, evitar el frau, i vetllar per l’interès dels consumidors.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top